خواص درمانی پونه و پونه کوهی

خواص درمانی پونه و پونه کوهی
خواص خوراکیها | خواص درمانی پونه و پونه کوهیپونه از خانواده نعناع است و برای هضم غذا مفید می باشد. جویدن نعناع و پونه برای بر طرف کردن سکسکه مفید است و ضد تشنج و آرام کننده اعصاب است، به درمان اسهال و بیماری های روده ای کمک می کند همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین ب و آ است.
 

 

خواص درمانی :

پونه کوهی از بهترین گیاهان تقویت کننده بشمار می رود. مصرف پونه کوهی کار رودهها را منظم می کند، درد معده و بی اشتهایی را تسکین می دهد و برای ناراحتی های کبدی بسیار موثر است.

دم کرده پونه برای اسهال، اسهال خونی و اسهال های باسیلی و همچنین ناراحتی های عصبی و اختلالات گوارشی مفید و موثر است. دم کرده پونه تقویت کننده خوبی است. اگر گاهی پس از صرف غذا در معده احساس سنگینی نمودید و یا غذا را ترش کردید و یا به کلی ناراحت شدید می توانید از این دم کرده استفاده کنید.چشمک

/ 0 نظر / 8 بازدید